Om oss

Vi på Lövverket har som mål att erbjuda dig som söker efter en arborist i Skåne ett brett utbud av kvalitativa trädtjänster till förmånliga priser, utförda på ett säkert och tryggt sätt. Vi är certifierade, utbildade och har lång erfarenhet och mycket bred kunskap inom samtliga områden inom trädfällning, beskärning och övrig trädvård. 

Vi har kompetensen, utrustningen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda dig som kund en heltäckande lösning när det kommer till dina träd. Vi ger dig samma goda service oavsett om du behöver hjälp med en beskärning av ett mindre träd, grönyteskötsel eller större uppdrag. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Hos oss är alla kunder välkomna. Vi utför trädfällning av alla slags träd, stubbfräsning, beskärning av träd och buskar, trädvård, rådgivning, konsultation, naturvård och plantering. 

För alla våra uppdrag lägger vi alltid ett stort fokus på säkerhet och trygghet. Detta är väldigt viktigt vid exempelvis beskärning och trädfällning i och med att man i många fall måste klättra högt upp i trädet. Tjänster som vi erbjuder inkluderar trädfällning, stubbfräsning, beskärning av träd och buskar, rådgivning och naturvård. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för din kostnadsfria offert eller om du har några frågor.