Om oss

Våra arborister i Skåne på Rosäll Trädteknik är certifierade och välutbildade med lång erfarenhet och mycket bred kunskap inom olika områden inom trädvård, plantering och skötsel. 

Vi har kompetensen, utrustningen och erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda dig som kund en heltäckande lösning när det kommer till dina träd. Vi ger dig samma goda service oavsett om du behöver hjälp med en beskärning av ett mindre träd, grönyteskötsel eller större uppdrag. Vi verkar i hela Skåne och utför uppdrag åt privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Hos oss är alla kunder välkomna. Vi utför trädfällning av alla slags träd, stubbfräsning, beskärning av träd och buskar, trädvård, rådgivning, konsultation, naturvård och plantering. 

För alla våra uppdrag lägger vi alltid ett stort fokus på säkerhet och trygghet. Detta är väldigt viktigt vid exempelvis beskärning och trädfällning i och med att man i många fall måste klättra högt upp i trädet. Tjänster som vi erbjuder inkluderar trädfällning, stubbfräsning, beskärning av träd och buskar, rådgivning och naturvård. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för din kostnadsfria offert eller om du har några frågor.